Administrar

Productivitat zero

rupurrup | 30 Gener, 2009 08:31

Cada vegada que me pos davant l’ordenador per escriure el bloc, començ a pensar les altres coses que hauria de fer i no faig, i m’entra a peu pla dins una orella una de les frases més destructives que es poden sentir avui en dia: “tu sí que tens temps!”.

Saps bé que te vull dir, perquè tu també ara mateix podries fer altres coses “més productives” que llegir aquest bloc. Pensa un poc. No has de posar una rentadora? Crec que hauries d’anar al gimnàs. Allò que va dir ton pare, ho has fet? T’has apuntat a aquell curs? Has xerrat amb el llanterner per veure d’on ve aquella pudor de la bugaderia?

- D’on surt aquesta pudor, Joan Salvador?

- És merda que dus acumulada fa estona, Ramona / És fems que et fa el coret estret, Miquelet / Són pensaments que et fermen per una cama, Obama.

Supòs que la productivitat és inherent a l’espècie humana, així com els tarongers produeixen taronges o els porrerencs, albercocs. La diferència entre els tarongers o els porrerencs, i la resta d’humans, és que els tarongers i els porrerencs saben el que han de produir, en canvi la resta no en tenim ni puta idea. Sabem que hem de dissenyar coses, que hem d’ocupar temps, molt de temps, el màxim possible, i que si podem construir dos o tres adossats al nostre solar, millor que un. I que costi reciclar-los quan siguem morts!

Però una persona que ha duit la sort de nàixer al tercer pis d’en Maslow, que viu a un segon vista mar, que no passa pena de sobreviure, perquè superviu,... Què espereu que produeixi? Començarà produint doblers per a un empresari que vol un cotxe més gran, si té sort muntarà una empresa per tenir ell un cotxe més gran, després, qui sap? farà una fàbrica de cotxes perquè tothom tengui cotxes més grans i ,al final, el pobre imbècil, encara pensarà que ha tengut èxit a la vida.

Així que deixeu-me fer! Deixeu que escrigui dois aquí, que passi temps amb la gent que estim, que perdi temps escoltant música, perquè sempre hi seré a temps d’agafar la roda del món i destruir-lo.

Comentaris

 1. Tonina,encantada

  Ahir vaig intentar deixar-te un missatge pel teu nou blog però no em va anar bé. Coses de les noves tecnologies,suposo.
  Només volia saludar-te, jo també fa poc que tenc el blog en marxa. Parlaves de la Colònia,lloc al que jo també de petita anava amb la família.
  Avui estàs un poc pessimista, jo també tenc dies així (avui, per exemple, que tenc el grip). Però sempre ve un demà, millor, que et fa canviar el color i veure les coses d'una altra manera.
  Enhorabona pel blog, et convido a passar pel meu. Salut!!!

  Tonina | 30/01/2009, 09:02
 2. Re: Productivitat zero

  Cagondena Miquel fa dos dies que has creat es bloc i ja vols destruir el mon!!! Espera un poc que jo m'apunt!!!

  David | 30/01/2009, 14:22
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS