Administrar

Miquel. Encantat

rupurrup | 28 Gener, 2009 08:08

Endavant, passa, llegeix com si fossis a ca teva o a la feina.

Primer de tot vull donar-te les gràcies pel simple fet d’estar aquí davant, ara mateix, llegint les paraules que un conegut, desconegut o preconegut escriu al seu bloc.

Pots estar segur que jo no llegesc el teu (encara), a no ser que siguis en Maties Coll, el meu amic mai fren, que és el culpable de que mos trobem avui aquí.

Sí, perquè en Maties i jo hem duit vides paral•leles, sempre amb moments més divergents que d’altres, i fins i tot qualque temporada de perpendicularitat. De petits, quan encara no mos coneixiem, ja anavem amb les nostres families a missa i a fer un gelat a sa Colònia els diumenges d’estiu; després varem estar 4 anys a la mateixa classe a l’institut de Felanitx; quan vaig tornar del meu Erasmus a Alemania ell va partir a França; quan va trobar al•lota, jo no; quan la va deixar, jo en tenia; quan la vaig deixar jo, puta festa!; i avui tornem estar més o manco en paral•lel: ell s’ha obert un facebook com jo i jo un bloc com ell.

I què és un bloc? Ahir en xerràvem. Pens que un 50% del bloc personal és, conscient o inconscientment, marketing personal. Tenim la cultura del consum tan arrelada, que nosaltres mateixos ja som productes de consum. Tu, que ara me llegeixes, m’estàs consumint. Un dia entraràs a facebook i consumiràs les meves fotos, un altre dia llegiràs un comentari meu sobre un hotel a una web d’hotels, etc. Estaràs consumint Miquel Mulet. Jo estaré millor perquè una persona s’està interessant per mi i tu tendràs dues o tres idees més dins el teu capet (idees que probablement seran més inutils que aquelles postals de Rothemburg ob der Tauber que guard dins una capsa del soterrani).

M’agrada aquest poblet medieval. Un dia hi he de tornar. (aquest és el 50% restant)

Fins aviat!

Comentaris

  1. Enhorabona, Miquel!

    Gran començament, immillorable.

    Sempre he pensat que m'agradaria escriure amb la teva originalitat. Som un gran consumidor de la marca "Miquel Mulet", i això sempre ha enriquit la meva vida.

    La recoman a tot el món, posau un poc de Mulet a la vostra vida.

    Enhorabona!

    Maties Coll | 28/01/2009, 11:01
  2. benvingut!

    a la blogosfera i a balearweb.

    magí | 28/01/2009, 11:14
  3. Uep!

    Això des blocs està be, però aixo de consumir es meus amics no ho acab de veure clar. Per regla de tres m'agradaria saber que me pot costar comprar un poc de sa teva capacitat literaria? I ara que ho pens pasarè pes bloc den Maties meam si puc comprar res.

    david | 28/01/2009, 11:50
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS