Administrar

Inici i final d’una inicial

rupurrup | 15 Setembre, 2009 09:04

Inici de la història.

Dues inicials són brodades a una tovallola.

Una “M” i una “S” daurades, amb les cames sinuoses, escrites a punt de creu, amb tota la il·lusió que li queda a la padrina de Sineu.

La boda entre “M” i “S”, al Molí de'n Sopa, és tan formal i tan guapa que cap dels dos s’atreveix a demanar al DJ la seva cançó predilecta, “Silver Moon” de Dragonslayer, per massa alternativa i incorrecte.

Dos anys després, la madona de la “S” pateix una tendinitis al cor, de tant de carregar les bosses de la relació. La balança ha passat per ull quan ha posat 3 kilos de rebre i 5 de donar. Diu que necessita temps per trobar els ideals perduts cada matí pel mercat de l’Olivar.

A partir d’aquell dia, “M” i “S” van a comprar junts, i ell li diu que l’estima cada horabaixa, però no basta per arreglar la balança.

Se separen i ella s’escapa a París amb un tal “F” de França.

La padrina de Sineu mor del disgust.

L’amo de la ”M” no entén absolutament res, i queda tot sol dins el bany, tombat en terra en decúbit lateral. Plora i crida tan fort que la mampara de la dutxa tremola. S’eixuga les llàgrimes amb la tovallola de l’inici de la història.

Una setmana després, el senyor “M” compra un cúter i prova de desbrodar la “S” estimada, però és una feina massa minuciosa per a una persona ansiosa que ara mateix només pensa en trobar una altra inicial que substitueixi la “S”.

Quan veu que no té paciència ni per desbrodar aquella inicial ni per trobar-ne una altra, vol tirar la tovallola al fems i oblidar-se de tot el mal que li han fet. Però aquella tovallola val doblers, i és un regal de la padrina al cel sia... Millor la plega i la posa dins l’armari de les tovalloles, a baix de tot, a la dreta del bidet.

Dia 5 de Maig, després de cagar, s’asseu a l’invent francès, i com que no ha posat la rentadora fa un mes, s’ha d’eixugar el cul amb la única tovallola que hi queda a dins, la de la padrina de Sineu. Somriu maliciosament quan pensa que la seva ex-dona el podria tatxar de venjatiu per aquell acte tan cruel. En acabar d’eixugar-se el cul, penja la tovallola al penjador de l’altre banda de bidet, amagant aiximateix la “M” i la “S” a la part de la paret.

Els dies van passant i ell va menjant ensalada de pasta i pizza congelada, i va cagant. Cada vegada que es passa la tovallola pel cul procura no irritar-se amb les creus de les inicials del matrimoni romput, i pensa “valenta venjança! jo aquí ben fotut i ella amb aquell puta “F”, follant per França”.

Renta la tovallola al cap d’una setmana, i la deixa doblegada dins l’armari de la dreta del bidet, fins a la següent cagada. Quan caga, es renta al bidet i es torna eixugar el cul amb ella, i la torna penjar al penjador de l’esquerra. D’alguna manera insospitada, aquell delicte de rancor rutinari li fa gràcia.

Dia 15 de Juny es renta les mans després de llegir al diari no sé què de la grip “A”, i quan se les vol eixugar només troba, una altra vegada, dins l’armari, plegada, la tovallola brodada. En un acte de misericòrdia, s’eixuga les mans amb ella i li concedeix l’honor de fer-la enfora del bidet i penjar-la al penjador de porcellana de devora el mirall.

Poc a poc ha anat oblidant quin era el ventricle del cor que li feia mal. Potser ha arribat l’hora de perdonar la senyora d’aquella inicial.

Dia 20 d’agost es desperta amb un martell de vodka al cap, abraçat a una al·lota polonesa que li té dormit el braç. Dona una besada a una serp en forma d’“S” que du l’estrangera tatuada a l’homoplat, i li xiuxiueja a l’orella que “perdona, no me circula la sang”. Ella alça una mica el seu coll pàl·lid, suau i brillant, que pareix extret de Wieliczka, de la mina de sal. Es gira poc a poc i toca els cabells descambuixats d’ell, i després li passa el dit petit per les marques que li ha fet el llençol a la galta. S’aixeca delicada per anar al bany i rentar-se tot l’entramat genital i la cara. S’eixuga amb la tovallola de la qual he parlat fins ara. En acabar, torna a l’habitació i li demana a l’amo de la casa:

- Qui és aquesta “S” brodada a la tovallola blava, al costat de la “M” de Marc? És la teva dona?

- Sí, ho era, però ara no és ningú, ja. A partir d’avui, si vols, pots ser tu, Sonja.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS